WWE RPG
WWE RPG Forumumuza Hoş Geldiniz Lütfen WWE RolePlayingGame Oyunumuza Katılın Ve Arkadaşlarınıza Önerin.Gittikçe Yükseliyoruz.Tamı Tamına 135! Üyemiz Var.Hemde Süper Eğlencemiz Var Tek Yapman Gereken Karakterini Seç Ve Bize Katıl.
Herkes Burada Ya Sen Nerdesin
Valla Bırakmam Üye ol Very Happy Hesabın varsa Giriş Yap Very Happy
Over The Limit Geniş Anlatım Uuuye

Uploaded with ImageShack.us
WWE RPG
WWE RPG Forumumuza Hoş Geldiniz Lütfen WWE RolePlayingGame Oyunumuza Katılın Ve Arkadaşlarınıza Önerin.Gittikçe Yükseliyoruz.Tamı Tamına 135! Üyemiz Var.Hemde Süper Eğlencemiz Var Tek Yapman Gereken Karakterini Seç Ve Bize Katıl.
Herkes Burada Ya Sen Nerdesin
Valla Bırakmam Üye ol Very Happy Hesabın varsa Giriş Yap Very Happy
Over The Limit Geniş Anlatım Uuuye

Uploaded with ImageShack.us
WWE RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWE RPG

Dünyanın en iyi RPGSine Hoş geldiniz.Eğlenceyi Kaçırmayın. Lütfen üye olunuz ve arkadaşlarınıza öneriniz gittikçe yükseliyoruz.SİTEMİZ TEKRAR AKTİF 2013.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKarakter SeçimiKayıt OlGiriş yap

Over The Limit Geniş Anlatım

2 posters
YazarMesaj
(Y)Chris(2)Jericho(J)
Üst Düzey Admin (KURUCU)-SEXY BOY
Üst Düzey Admin (KURUCU)-SEXY BOY
(Y)Chris(2)Jericho(J)

Karakter
Kemerleri Ve Unvanları : WWE Champions And World Tag Team Champions
Can:
Over The Limit Geniş Anlatım Left_bar_bleue60000/60000Over The Limit Geniş Anlatım Empty_bar_bleue  (60000/60000)
Dolar:
Over The Limit Geniş Anlatım Left_bar_bleue60000/60000Over The Limit Geniş Anlatım Empty_bar_bleue  (60000/60000)

Over The Limit Geniş Anlatım Empty
MesajKonu: Over The Limit Geniş Anlatım   Over The Limit Geniş Anlatım Icon_minitimePtsi Mayıs 24, 2010 10:47 am

03:08 Yayını buldum ve Drew McIntyre - Kofi Kingston mücadelesi ile Over The Limit başlıyor. Bilindiği gibi bu maç IC kemeri için yapılıyor.

03:11 Drew'in headlock'ı taraftarı "Kofi, Kofi" diye bağırmaya itiyor. Maçın hakimi ise Drew.

03:12 Kofi yavaş yavaş üstün taraf olmaya başlıyor. Cross Body geliyor, tuş mu? Hayır, hayır...

03:15 Trouble In Paradise kaçıyor fakat tam yakalayamadığım muhteşem bir hareketle Kofi kemeri ele geçiriyor. Matt Striker soruyor : "Where is Mr.McMahon?" Kofi, IC Şampiyonu. Boom Boom Bom.

03:17 Drew mikrofonu aldı ve yeniden şampiyon ilan edilmesini emrediyor. Ama o da ne Matt Hardy!! Twist Of Fate.!! Oh Yeah!

03:19 Punk, aynanın karşısında. SES tarafından övülüyor ve saçları ile oynuyor. Bu saçları ile onun son anları olabilir. Ne romantik!

03:22 R-TRUTH!! Wassup!! Rakibi ise Ted DiBiase olacak.

03:23 Ted DiBiase geliyor ve yanında Virgil var. Virgil, WCW'da Vincent adıyla hatırlanır. Ayrıca Baba DiBiase'nin de koruması idi. Saltanata bakınız.

03:25 Estetik = R-Truth. Mükemmel hareketlerin ardından DiBiase ring dışında ve Virgil ile Truth arasında ufak bir tartışma yaşanıyor.

03:27 Seyircilerden "çıt" sesi bile gelmemesi maçın önemi ile ilgili mi?

03:29 R-Truth ile DiBiase arasında kör dövüşü sürüyor, ara sıra Truth üstün oluyor ama genelde DiBiase üstün taraf bence. Electric Chair Drop yapıyor DiBiase fakat 3'ü duyamıyoruz.

03:31 R-Truth'tan Suplex Stunner'dan sonra Finisher'ını yapıp bu zayıf maçı bitiriyor. Kazanan Truth. Wassup DiBiase?

03:33 Drew McIntyre, Teddy Long'u Matt Hardy'i kovması ve IC kemeri geri ona vermesi konusunda tehdit ediyor. Odayı dağıtıyor ve odadan ayrılıyor. Long'un başı Drew ile belada.

03:39 CM Punk geliyor ve berber koltuğunu göstererek bizlere heveslenmeyin mesajı veriyor.

03:41 Rey Mysterio, sarılar içinde ringe geliyor. Rey Mysterio, çocuğa tişörtünü verdi ama çocuk hiç oralı olmadı. Aldı ve sırtını döndü?

03:44 Rey hızlı başladı ve Punk'u bariyerlere yolladı. Ardından berber koltuğunun çevresinde ufak bir dayak attı ve ringe döndük.

03:45 619 Deneme 1 : Başarısız!

03:46 Rey, berber koltuğuna uçan kafa attı. Harikaydı. Cidden.

03:48 Punk'ın suratında bir sorun var ve tedavi oluyor. Maç yeniden başladığı an, aşırı agresif bir Punk buluyoruz ekranlarda.

03:52 Punk fırtınası yavaş yavaş sona erdi ve Cross Body ile tuşa gitti Rey. 2.87!!

03:53 Punk harika bir Backbreaker yaptı ama maçı bitirmeye yetmiyor bu.

03:55 3-4 yakın tuş daha buldu ama hala "3" demedi hakem.

03:56 619 Deneme 2 : Başarısız

03:56 Rey bir Possum Pin'le kazandı. Çok ani oldu.

03:57 Maskeli Adam, Gallows, Punk, Serena 4'lüsü Rey'i ringe kelepçelemek isterken Kane yardıma geliyor. Herkesi tek tek indirdi ve Punk'a Chokeslam geliyor.

03:59 Rey, Punk'ı kelepçeledi. 619 geldi ve berberimiz Rey sahnede. tarihi görüntü başlıyor.

04:00 Bildiğin kel oldu Punk. Vah vah!

04:05 Cole, King, Striker yarıyorlar bu ara.

04:07 Big Show, Jericho-Miz ikilisini laflarıyla dumur ediyor.

04:08 Prince of Persia reklamında, Matt Striker PS3 DVD'sini cebe atıyor. Yarasın koçum!

04:10 Hart Dynasty ringe doğru yol alıyorlar. Asıl maçlar yavaş yavaş başlıyor.

04:11 Miz ringe gelirken RAW'da olanlar hakkında küçük bir video izliyoruz.

04:12 Jericho, bu kez ringe doğru yürüyen kişi.

04:14 Maça Kidd ve Miz başlıyorlar.

04:16 Kidd ve Smith değişe değişe rakibi yıpratıyorlar. Güzel koreografiler izliyoruz.

-----------------------SU MOLASI-------------------------------------

04:20 Dönüyorum ve tekrarda bir CodeBreaker görüyorum. Aman Allahım. DH Smith ringe giriyor ve kafesi açılmış bir aslan gibi parçalıyor rakiplerini.

04:21 Miz'in çirkefliğine cevap olarak Natalya, Jericho'yu iteliyor ve ardından bir Powerslam geliyor.

04:22 Miz neckbrealer yapıyor ve ardından Sharpshooter bağlamak istiyor ama DH Smith buna izin vermiyor.

04:23 Ard arda tuş denemeleri başarısız olurken, Kidd tag alıp DH Smith'le "Hart Attack" yapıyor ve maçı takımına kazandırıyor. Hart Dynasty kemerleri koruyor.

04:29 Edge ringe geliyor. Edge'in gözünün altındaki morluk dikkat çekiyor.

04:31 Orton ringe geliyor. Bu maça 20 dakika biçiyorum. Ne dersiniz?

04:34 Randy hafiften üstün taraf olmaya başladı. Knee Drop yaptı ve ardından en alt ipe doğru bir Slingshot uyguladı.

04:36 Edge, Orton'u bariyerle attı ve Orton kameranın kablosuna dolandı. 20 saniye falan kablo kurtarmakla uğraştılar. Hah!

04:37 Edge, Orton'u boğazdan ve sırttan kavradı ve pes ettirmeye uğraşıyor. Seyirci yine uyuyor. Nerde "RKO" sesleri??

04:39 Seyirci hafif bi' bağırma yeltendi ama Edge hareketi bırakıp Turnbuckle'a çıktı zaten. Ah Detroit Ah!

04:40 Orton, TB'deki rakibine Suplex çekiyor. "RKO" sesleri artmaya başladı.

04:41 "Boo-Yeah" çığlıkları başladı. Edge'e "Boo", Orton'a "Yeah." Detroit'te iyi işler de var.

04:42 Orton orta ipten DDT çekip tuşa gitti ama RopeBreak.

04:43 Ufak bir reversal geldi ve Spear hazırlanıyor. Orton tekmeledi Edge'i. Şimdi RKO için çıldırıyor ama kolunda bir sorun var Orton'un. Hakemle konuşuyorlar.

04:44 Orton devam edecek gibi ama Edge üstün taraf artık. Orton bariyere tutunurken Spear geliyor ama Orton çekildi ve Edge bariyere tosladı.

04:45 Hakem Double CountOut ile maçı bitirdi. Edge çıldırdı. Biz ise şaşırdık. Bu mudur yani? Bir tekrarla n'oldunu anlamamız lazım. Hikaye mi, gerçek mi?

04:50 WWE.Com'a bakıyorum. Herhangi bir şey açıklanmamış. Seyirciler homurdanıyor.

04:51 Jack Swagger ringe geliyor. Orton - Edge maçının bir hikaye olmadığını düşünüyorum. Büyük ihtimal Orton gerçekten sakatlandı ve maçı berabere bitirdiler.

04:52 No.1 Contender Big Show geliyor. Eğer kazanabilirse sattığı takım arkadaşlarının önüne geçecek. Ne de olsa Jericho - Miz kemersiz kaldılar.

04:53 İlk saniyelerden enteresan bir maç izleyeceğimiz belli oluyor çünkü Swagger karınca gibi uğraşıyor ama Big Show'u deviremiyor.

04:54 Belly-To-Belly geliyor Big Show'dan. Ardından şınav çekmeye başlıyor.

04:55 Big Show önce sırt üstü, sonra sırt üstü yatırıp rakibinin üzerinden geçiyor. Belgesellik adam yahu!

04:56 Swagger hızını kullandı ve ilk ciddi darbesini vurdu.

04:57 Show yavaşlayınca Swagger tuşa gitti ama Show öyle bir fırlattı ki Swagger kendini ring dışında buldu.

04:59 Swagger kemeri aldı ve Show'un kafasına geçirdi. DQ ile maçı Big Show kazandı ama kemer Swagger'da kaldı. Tırt bir PPV izliyoruz. Kısa maçlar, kötü gidişatlar.

05:00 Sandalye darbeleri ile Show'u bayıltmaya çalışıyor Swagger ama Show çıldırıyor. Chokeslam geldi. Bir tane daha. Ve KO PUNCH!!!

05:01 RAW gibi PPV! İnsanlar buna para vereceğine ABC'den Lost'u izlesinler. Final Bölümü. Neler oldu acaba?

05:03 Hala Orton - Edge maçı ile ilgili bir bilgi yok.

05:05 WWE.Com maçın sonucunu açıkladı ve herhangi bir sakatlık haberi yok. Allahım bu hikayeden bir sakatlık olmasın. Böyle saçma maç mı olur ya?

05:06 Batista, Josh Matthews'e John Cena'yı bir çocuk gibi bağırttıracağından bahsediyor.

05:07 Maryse ve Eve ringe geliyorlar. Bu maçın sonucunu söylemem yeterli olacaktır. Bu yüzden su molası veriyorum.

----------------------------SU MOLASI---------------------------------------------------------

05:13 Eve kazandı. Böyle PPV'in...

05:17 Batista ringe geliyor.

05:19 Cena ringe geliyor. Bu ikilinin yakın tarihte yapacakları son maç çünkü Batista kaybederse bir rövanş hakkı daha olmayacak. Eğer Cena kaybederse de rövanş olmayacak çünkü şampiyon asla pes etmez!

05:22 Batista, başlamadan "I Quit" de kurtul önerisinde bulunuyor fakat Cena aynı fikirde değil.

05:24 "Let's Go Cena" ve "Cena Sucks" çığlıklarını aynı anda duyuyorum. Yoksa uykum mu geldi?

05:26 Batista suplex çekiyor ve "Batista Sucks" olduğunu anlıyorum o çığlıkların.

05:27 Cena, Shoulder Block ve 5-Knuckle Shuffle yapıyor. Ne kadar değişik değil mi?

05:28 Son RAW'da yaptığı submission'u uyguluyor Batista. Cena "no, no" diye inliyor.

05:29 Hakkını vermek gerek güzel kurtuldu Cena ve ST-F'i bağladı. Batista bayıldı mı? Sorulara cevap gelmeyince Cena bir şise su alıp Batista'nın kafasına döküyor ve Batista uyanıyor. Anında da bir SpineBuster çekiyor. Üstüne bir de Batista Bomb. Cena yine "no" dedi.

05:31 Batista indi ve masaları dağıttı. Cena sürünüyor yerlerde. Batista onu masaya çıkarttı ve masadan masaya Body Slam çekti. Masa paramparça. Bu iyiydi.

05:33 "WWE saçmalıkları Bölüm 69." Cena'nın kaşı kanıyor ve tedavi ediliyor. Madem tedaviye ihtiyacı var, I Quit desin. Ya Rabbi!

05:35 Batista aldı Cena'yı, stadın basamaklarından çıkarıyor. Kamera açısı o kadar kötü ki. Şimdi görülmeye başladılar.

05:36 Batista betona Batista Bomb çekmek isterken Cena kurtuldu ve rakibini 5 metreden aşağı attı. Ama Batista da "No!" diye çığırdı. Evet, çığırdı.

05:38 Giriş Rampasında mücadele devam ediyor. Batista sandalye darbeleri ile rakibini bitirmeye çalışıyor.

05:40 Batista girişteki süs arabaya bindi ve Cena'nın üzerine sürdü. Cena görüntüde yok. Soru 1 : Kim arabanın anahtarını üzerinde bıraktı. Soru 2 : Biz bu sahneyi JBL - Cena çekişmesinde de görmemiş miydik?

05:41 Cena bi' anda çıktı ortalığa ve sanki tedavi olup da gelmiş. Baya dinç. Cena, Batista'yı arabaya Attitude Adjustment yoluyla postalıyor.

05:42 Arabanın tepesine çıkıyorlar. Cena tekrar Attitude Adjustment pozisyonuna alıyor Batista'yı ama Batista "I Quit" diyor. Maçı kazanan Cena oluyor ama Cena hareketi yapmaktan vazgeçmiyor. Batista'yı arabanın tepesinden atıyor ve Batista yerin dibine geçiyor. Şaka değil gerçek. Ciddiyim.

05:45 Cena ayrılırken arkasında Sheamus beliriyor ve Bicyle Kick yaparak PPV'e noktayı koyuyor.
https://wweguresi.yetkin-forum.com
Randy Orton Legend Killer
Rated R.K.O
Randy Orton Legend Killer

Karakter
Kemerleri Ve Unvanları : World Heavyweight Champion
Can:
Dolar:

Over The Limit Geniş Anlatım Empty
MesajKonu: Geri: Over The Limit Geniş Anlatım   Over The Limit Geniş Anlatım Icon_minitimePtsi Mayıs 24, 2010 7:38 pm

en güzel cena batista randy vs edgeden beklentiliydim

Over The Limit Geniş Anlatım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Edge VS Orton Over The Limit Promo & Show VS Swagger Over The Limit Promo
» Over The Limit Maçları
» Over The Limit Sonuçları